[Motivaatio = 2,5]
[Sosiaalisuus = 3]

Niin, 11 viikkoa työharjoittelua takana, eli puolet tehtynä, puolet jäljellä, öbaut. Vähän meinaa tökkiä jo, onneks tää "jakso" vähän iisimpi, ei niin paljon koulutusta kuin edellisessä jaksossa. Tosin nyt uutena kurssina sit FrontPage, saas nähä miten sen kans käy, sitä on peräti 2 x viikossa.

Varsinainen liskojen yö takanapäin. Ne pilkkasivat minua. No okei, itse aiheutettu tila. Mutta hemmetin huonosti tuli nukuttua. Pyörin ja kierin, asiaa ei auttanut se, että kämpässä on melkein 25 astetta lämmintä, kuumakuuma! Silmät meinaa luppasta mut eiköhän tästä selvitä, kunhan pääsee kaffetauolle, vois kiskasta pari kuppii teetä.

Lauantaina oli kivaa, oltiin Netan synttäreil, juopoteltiin ja löpistiin. Netta oli tehnyt erinomaisen makuista boolia, siinä oli oikeita mustikoita, jotain mandariini-X-mehua ja vodkaa. En muista oliko muuta, mutta hyvää oli. Vietiin meidän The BlackBox lahjaksi, oli hyvin yllättynyt siitä. Mut pääasia että tykkäs siitä, hienoa! No, sitten mentiin tilataksilla keskustaan, sieltä pankkiautomaatin kautta hevimestaan. Luonnollisesti olin taas unohtanut mun pankkikortin tunnusluvun joten ei auttanu ku höyläillä baaris sit korttii. Oikeastaan olin kauheen väsy (ja raBulas edellisillan takia) etten jaksanut kuin jonnekki puol kolmeen asti siellä riekkuu. Tuttuja oli taas vaihteeksi ihan kiitettävästi, mutta ei vaan napannut. Pojan kanssa tuli tekstailtua paljon, kohta muita viestei kännys ookkaa... Humm, nyt töitten kimppuun.