[Motivaatio = 2]
[Sosiaalisuus = 2]

Vaihteeksi suht pirtee olo, vaikkei muuten oikein jaksa olla happyhappyjoyjoy. Nukuin huikeat yhdeksän tuntia! Koitin katsoa jotain telkkariohjelmaa, tais olla CSI:tä, mutta jakson olin jo aikasemmin nähnyt niin ajattelin että vois kerranki nukkua ihan kunnolla. Ja sitä teinkin! Heräsin tosin 2-3 maissa yöllä jostain syystä ja muistan miettineeni että mitä minä vielä tähän aikaa oon hereillä, vielä saa nukkuu melkii 4 tuntii. Ja sitten simahdin uudestaan. Heräsinkin sopivasti 5 minuuttia ennen kellon soittoa, kaikista inhottavinta on just herätä tärisevän kännykän robottisoundiin. Hermoja raastavaa mutta taatusti herää.

Eilinen ilta meni vaihteeksi tylsistellessä, makoilessa siis sängyllä, musiikki tärisytti koko kämppää ja läppäri massun päällä irkatessa. Rentoa. Tänään sitten yrittäisi oikeasti saada jotain aikaseksi. Kehitellä jotain... Hmm... Ei taida olla valokuvauspäiväkään... Kylmä ja kolea ilma *hrr* Hepe oli saanut töitä! Huippu homma! Ja vielä hänelle juuri sopivaa duunia, mieletöntä, oon kyllä onnellinen hänen puolestaan, ei tarvi kituutella enää puhelinmyyntityössä vaa saa ihan kunnon liksaa! Täytyy käydä häntä moikkailemassa hiukan useammin. Jäänyt yhteydenpito vähemmälle, lähinnä omien kiireiden takia ja toisaalta hänellä on muuttohässäköitä Ollin kanssa, muuttavat yhteen...

Huuli tosiaan on mukavasti turvonnut, barbihuuli, haha! Lävistys ei ole kipeä onneksi millään lailla, ainoastaan verta hiukan tulee ja lusikalla syöminen on vaikeinta. Mutta muuten, aika iisiä. Jospa turvotus laskis vkonloppuun mennessä, lauantaina piletystä tiedossa, Sanna tulee Järvenpäästä Ouluun ja voidaan taas järkätä SS-bileet part 2. Huomenna siis shoppailureissua kans kaupungille!