[Motivaatio = 3]
[Sosiaalisuus = 2]

Jees, päivät vaan paranee mitä kauemmaks vkonlopusta päästää, ja toisaalta lähemmäks. Ollakko pessimisti vai optimisti? Onko lasi puolillaan puolityhjä vain puolitäys. Senki voi nähdä niin monelta kantilta ja ihan fiilispohjalta. Jos on pessimistiangsteilupäällä niin luonnollisesti mikään ei ole hyvin. Ei edes neste juomalasissa. Yltiöpositiivisuuden riippakivenä toisaalta kaikista asioista saa aina hyviä puolia esiin.

Ihan hullun hieno kuu möllötti aamulla taivaalla kun vinttasin mummon vanhalla neuvostoliiton aikasella pyörällä Anttilalle. Sit muutama tähti näkyi pilvien välistä, ihan mieletön fiilis, jopa aamulla! Se ehkä vaikutti osittain tähän hyvään fiilikseen mikä tällä hetkellä on. Toivottavasti mikään ei pilaa sitä. Harvinaista olla puoliuneksissa klo 07:15 aamulla hyvällä päällä. Huhhuh, mitähän mulle on tapahtumassa...

Illalla voisi yrittää valokuvausta käydä harrasteleen, on ainakin tällä hetkellä hieno keli. Syksyn viimeisiä vetoja, lunta odotellessa... Ja kunnon pakkasia! Siitäpä tulikin mieleen että tarttis ehkä uuden talvitakin... Ja pitäis virkata kaulaliinakin piakkoin valmiiksi! Muuten tää kituu flunssan kourissa joulun, been there done that.