[Motivaatio = 2,5]
[Sosiaalisuus = 3]

Huomenta. Tuli nukuttua hieman levottomasti. Liskot tanssi, valoilmiöitä, möyrintää, myörintää, ahistusta... Nukahdin ehkä josksu 02 maissa suurinpiirtein, vaikka aloitin nukkumisen ennen yhtätoista. Liian levotonta oli. Jotenki oma pää pisti hanttiin nukkumisen kanssa. Taas kaikenlaisia ajatuksia vilisteli päässä, joita ei voinut jättää ajattelematta. Lisäksi poika tekstaili yöllä parit viestit, hänellä kans uniongelmia. Tänään olisi sitten 12 h työpäivä edessä. En yhtään epäile ettenkö ensi yötä nuku erinomaisesti.

Fyysinen olotila tällä hetkellä... Kauhee nälkä, sen tuntee ensiksi. Niskaa särkee, tarttis jonku hieromaan, jumittaa nyt jo toista viikkoa. Ehkä pitäis liikuntaa vaihteeksi enempi harrastaa. Seki menee niin kausittain. Uimista olen harkinnut, mutta inhoan toisaalta kloorivettä.
Henkinen olotila... Väsynyt ja levoton. Tuntuu että kohta alkaa taas ylikierroksilla rullaamaan tämä ihminen.

Vkonloppu... Olihan se!
Perjantaina todellakin oli tarkoitus viettää ihan puhdasta ja leppoisaa koti-iltaa, leffojen parissa, karkkipussi lattialla, mutta sitten alkoi älytön vinkuminen irkin puolella että paariinpaariin. Ja minuahan ei tarvi kauaa houkutella. Eli 2300 maissa sitten Tintulle vaeltelin, ajatuksissa oli että en juo kuin korkeintaan pari paarissa ja sit takas kämpille. Vaa mitä viel. Heti ku pääsin Tintun kämpän ovesta sisään niin suurinpiirtein kouraan tungettiin punkkupullo ja sanottiin että täältä ei lähetä yhtikäs mihinkään ennenku oon juonu sen pullon. Aha. Vai semmosta. No, ei jaksanut hanttiinka laittaa joten kurkusta alas sitten sekin. Hevimestaanhan sitä taas tuli eksyttyä. Ja jatkoille sieltä. Aamulla sitten joskus 10 maissa muistaakseni konkoilin kämpille takas. Ihan hullu morkkis oli! Ei näin ei näin.

Lauantaina sitten koitin parannella olotilaa, kurkku oli uskomattoman kipeänä. Nieleminen teki hullun kipeää. Ja kurkku on edelleen tänä aamuna kipeänä.
Niin, Sannan synttäreitä sitten juhlittiin minun luona. Onneks ei ollut tällä kertaa niin isoa lössiä kuin viime vuonna (silloin oli n. 20 henkee), vaan mukavasti pienel, alle 10 hengen porukalla juhlittiin. Pääasiassa istuttiin keittiön pöydän ääressä, kiskottiin juomia, löpistiin ja mussutettiin karkkeja ja sipsejä. Ja taas Hevimestaan jatkamaan. Siellä sitten pojat kehitteli toisilleen jäynädrinksuja, tabascoo, maitoo, tomaattimehuu, vodkaa... Hyivvv, koskaan en mitään yhtä pahaa ole maistanut. Huvinsa kullakin! Kauheesti ei napannut meno siellä, tuttuja oli kyllä onneksi kiitettävästi ja onnistuin vaihteeksi tappiinkin asti olemaan. Jatkoille en sentääs mennyt tällä kertaa! Hyvä minä!